Marco Polo internasjonale lufthavn - nowiki.org

Marco Polo internasjonale lufthavnMarco Polo internasjonale lufthavn
Aeroporto internazionale Marco Polo
IATA: VCE – ICAO: LIPZ
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørSAVE S.p.A.
BetjenerVenezia, Italia
Høyde2 m / 7 ft
45°30′19″N 12°21′7″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
04R/22L 3 300 10 827 Asfalt
04L/22R 2 780 9 121 Asfalt
Statistikk (2006)
Passasjerer 7 683 052
Flybevegelser 99 349
Frakt (tonn) 46 292
Nettside
http://www.veniceairport.com

Marco Polo internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Marco Polo internasjonale lufthavn (IATA: VCE, ICAO: LIPZ) er en flyplass utenfor Venezia i Italia. Flyplassen ligger på fastlandet i Tessera. Flyplassen er oppkalt etter den kjente venetianske oppdageren Marco Polo. Marco Polo lufthavn regnes som en av de viktigste flyplassene i Nord-Italia (sammen med Malpensa og Linate i Milano).

Innhold

Rutetrafikk


Charter


Frakt


Eksterne lenker

Kategorier: Byggverk i Venezia | Flyplasser i Italia
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Marco Polo internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 11:35:38 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.