Marciana MarinaMarciana Marina
Land Italia
Region Toscana
Provins Livorno
StatusKommune
Innbyggernavnmarinesi
Tilstøtende kommunerMarciana
Postnummer57033
Retningsnummer0565
Areal5,86 km²[1]
Befolkning1 966[2] (2018)
Bef.tetthet335,49 innb./km²
Høyde over havet3 meter
ISTAT-nummer049011

Marciana Marina

Marciana Marina er en kommune i provinsen Livorno i den italienske regionen Toscana. Den ligger ved nordvestkysten på øya Elba.

Den eneste tilgrensende kommunen er Marciana, som Marcina Marina var en del av frem til 1951. Kommunen har ingen frazioni.

Severdigheter


Kirken Santa Chiara, bygget 1776.

Referanser


  1. ^ «Superficie di Comuni Province e Regioni italiane al 9 ottobre 2011» . Istituto nazionale di statistica. Besøkt 16. mars 2019. 
  2. ^ «Popolazione Residente al 1° Gennaio 2018» . Istituto nazionale di statistica. Besøkt 16. mars 2019. 

Eksterne lenker

Kategorier: Kommuner i provinsen Livorno | Elba


Dato: 23.01.2021 12:31:18 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.