Malta internasjonale lufthavn - nowiki.org

Malta internasjonale lufthavnMalta internasjonale lufthavn
IATA: MLAICAO: LMML
Basisdata
BetjenerMalta, Valletta
BeliggenhetLuqa
35°51′27″N 14°28′39″Ø
Nettside
http://maltairport.com

Malta internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Malta internasjonale lufthavn (IATA: MLAICAO: LMML) ligger 5 kilometer sørvest for hovedstaden Valletta. Flyplassen er base for Air Malta og Ryanair.

Destinasjoner


Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser på Malta
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Malta internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 08:10:26 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.