Malaysia Airlines - nowiki.org

Malaysia AirlinesMalaysia Airlines
IATA: MH – ICAO: MAS
KallesignalMALAYSIAN
Grunnlagt1947
HovedflyplasserKuala Lumpur-Sepang internasjonale lufthavn, Kota Kinabalu internasjonale lufthavn, Kuching internasjonale lufthavn og Penang lufthavn
LoungeGolden Lounge
Antall fly85
Destinasjoner88
HovedkontorKuala Lumpur, Malaysia
NøkkelpersonerIdris Jala
Nettsidehttp://www.malaysiaairlines.com

Malaysia Airlines (MAS) er et flyselskap basert i Malaysia. Det er det nasjonale flyselskapet i Malaysia. Flyselskapet ble grunnlagt i 1947 som Malayan Airlines. Så fikk det navnet Malaysia-Singapore Airlines, før det splittet opp til Singapore Airlines og Malaysia Airlines. Selskapet ble medlem av Oneworld i 2013. Flyflåten inkluderer blant annet seks Airbus A380. Selskapets største eier, det statlige investeringsfondet Khazanah Nasional, som da eide 69,37% av aksjene, kunngjorde i august 2014 at det vil kjøpe resten av aksjene i Malaysia Airlines og ta selskapet av børsen.

Se også


Eksterne lenker

Kategorier: Malaysiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1947
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Malaysia Airlines (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 07:16:18 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.