LunévilleLunéville

Land Frankrike
RegionGrand Est
DepartementMeurthe-et-Moselle
StatusKommune
Postnummer54300
Areal16,34 km²
Befolkning18 566 (2016)
Bef.tetthet1 136,2 innb./km²
Høyder
 – Høyeste
 – Laveste

321
217
Høyde over havet269 meter
ArrondissementLunéville
Ordfører
(maire)
Jacques Lamblain (2008–-)

Lunéville

Lunéville er en by og kommune i departementet Meurthe-et-Moselle i Lorraine i regionen Grand Est øst i Frankrike. Lunéville er sous-préfecture (underprefektur) i departementet.

Byen ligger ved elva Meurthe.

Innhold

Historie


Lunévilletraktaten ble signert her 9. februar 1801 mellom Frankrike og Habsburgmonarkiet av Ludwig von Cobenzl og Joseph Bonaparte.

Se også


ReferanserEksterne lenker

Kategorier: Byer i Grand Est | Kommuner i Meurthe-et-Moselle


Dato: 15.01.2021 09:09:57 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.