Logan County (Nord-Dakota)Logan County i Nord-Dakota
Statistikk
Grunnlagt1872
FylkesseteNapoleon
Areal
- Totalt
- Land
- Vann

2 618,66 km²
2 570,93 km²
47,73 km²
Befolkning
- Tetthet
1 999 (2006)
0,76 innb./km²

Logan County

Logan County er et fylke i den amerikanske delstaten Nord-Dakota. Det ligger i de sentrale delene av staten og grenser mot Stutsman County i nordøst, LaMoure County i øst, McIntosh County i sør, Emmons County i vest og mot Kidder County i nordvest.

Logan Countys totale areal er 2 619 km² hvorav 48 km² er vann. I 2000 hadde fylket 2 308 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Napoleon.

Eksterne lenker

Kategorier: Fylker i Nord-Dakota | Befolkede områder etablert i 1872 | 1872 i Nord-Amerika


Dato: 17.01.2021 01:27:04 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.