Le Petit-QuevillyLe Petit-Quevilly
Land Frankrike
RegionNormandie
DepartementSeine-Maritime
StatusKommune
Grunnlagt900-tallet
Postnummer76140
Areal4,35 km²
Befolkning21 995 (2017)
Bef.tetthet5 056,32 innb./km²
Høyder
 – Høyeste
 – Laveste

33
3
Høyde over havet5 meter
ArrondissementRouen
Ordfører
(maire)
Frédéric Sanchez (2001 - 2008)

Le Petit-Quevilly

Le Petit-Quevilly er en kommune i departementet Seine-Maritime i regionen Normandie nord i Frankrike.

Innhold

Geografi


Le Petit-Quevilly er en forstad til Rouen, preget av lett industri og boliger. Den ligger i en menander i Seine på motsatt bredde av sentrum i Rouen.

Se også


ReferanserEksterne lenker

Kategorier: Kommuner i Seine-Maritime | Befolkede områder etablert på 900-tallet


Dato: 17.01.2021 10:30:23 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.