Lauda Air - nowiki.org

Lauda AirLauda Air
Etablert1979 i Wien
Opphørtapril 2013
MorselskapAustrian Airlines
HovedkontorWien
LandØsterrike
Grunnlegger(e)Niki Lauda
Nettstedhttp://www.laudaair.com

Lauda Air var et flyselskap med base I Wien i Østerrike. Selskapet hadde charterflygninger til flere destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Karibia og til Sørøst-Asia. Selskapet var tilknyttet Austrian Airlines Group og Star Alliance sammen med Austrian Airlines.

Selskapet ble grunnlagt i 1979 av den tidligere Formel 1–føreren Niki Lauda. I 1985 ble selskapet operativt, og i 1990 startet man med internasjonale flyvninger.

Flåte


Ved årsskiftet 2008 opererte Lauda Air med følgende flåte:

Lauda har gitt flyene navn etter kjente personligheter som: Freddie Mercury, George Harrison, Gregory Peck, Frank Zappa, Miles Davis, Kurt Cobain, Ray Charles og Frida Kahlo.

Eksterne lenker

Kategorier: Østerrikske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1979
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Lauda Air (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 07:38:01 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.