Kuwait (by) - nowiki.org

Kuwait (by)Kuwait
مدينة الكويت
Land Kuwait
GuvernementAl Asimah
TidssoneUTC+03:00
Areal200 kvadratkilometer
Befolkning151 060 (2005)
Bef.tetthet3 187,06 innb./kvadratkilometer
Beliggenhet

Kuwait

Kuwait (arabisk: Madinat al-Kuwaitمدينة الكويت) er hovedstaden i landet Kuwait. Byen har et innbyggertall på 2 779 000 (2015).[1] På folkemunne kalles den rett og slett «Byen» (Al-Deira – ألديره).[trenger referanse] De fleste av landets regjeringskontorer, hovedkvarterene til landets banker, Frigjøringstårnet og Kuwait-tårnene befinner seg her.[2]

Referanser


  1. ^ «The World Factbook — Central Intelligence Agency» . www.cia.gov. Besøkt 8. oktober 2016. 
  2. ^ Marcovitz, Hal (17. november 2014). Kuwait (engelsk). Simon and Schuster. ISBN 9781633559394. Kategorier: Kuwait | Hovedsteder i Asia
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Kuwait (by) (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 07:42:34 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.