Kungliga Tekniska högskolanKungliga Tekniska högskolan
MottoVetenskap och konst
Grunnlagt1827
TypeOffentlig universitet
Beliggenhet Stockholm
Studenter12 642, derav 1 602 doktorander
Ansatte3 419
MedlemskapEUA
Nettstedwww.kth.se

Kungliga Tekniska högskolan

Kungliga Tekniska högskolan (KTH) er et statlig universitet i Stockholm med fokus på teknikk og naturvitenskap. KTH er den største og eldste tekniske høyskolen i Sverige, har en omfattende virksomhet med utdanning av sivilingeniører og har en stor forskningsvirksomhet.

KTH utdanner også arkitekter, ved Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad. Dette er den største av de fire arkitektskolene i Sverige. De andre tre er tilknyttet Lunds universitet, Chalmers i Göteborg og Umeå universitet.

Eksterne lenker

Kategorier: Kungliga Tekniska högskolan | Utdanningsinstitusjoner etablert i 1827 | 1827 i Sverige


Dato: 18.01.2021 09:18:05 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.