Kjell H. MæreKjell H. Mære
Født15. desember 1961 (59 år)
Beskjeftigelse Skribent
Nasjonalitet Norge

Kjell Henry Mære (født 15. desember 1961 i Sparbu) er en norsk journalist og forfatter. Som forfatter bruker han navneformen Kjell H. Mære.

Mære har arbeidet som journalist i Oslo, Årdal i Sogn, Inderøy og Vinstra. Han er bosatt på Fagernes og ansatt som journalist i avisa Avisa Valdres. I 2007 debuterte han som forfatter med kriminalromanen En til evigheten.

Bibliografi


Eksterne lenker

Kategorier: Fødsler i 1961 | Norske krimforfattere | Personer fra tidligere Sparbu kommune


Dato: 19.01.2021 09:46:18 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.