Kefallinia internasjonale lufthavn - nowiki.org

Kefallinia internasjonale lufthavnKefallinia internasjonale lufthavn, «Anna Pollatou»
Κρατικός Αερολιμένας Κεφαλονιάς "Άννα Πολλάτου"
Cephalonia International Airport "Anna Pollatou"
IATA: EFL – ICAO: LGKF
Basisdata
FlyplasstypeSivil
Betjener Kefallinia, Hellas
Åpnet1971
Høyde18 m / 59 ft
38°7′12″N 20°30′1″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
14/32 2 436 7 992 Asfalt
Statistikk (2013)
Passasjerer 430 362
Internasjonale passasjerer 396 663

Kefallinia internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Kefallinia internasjonale lufthavn, «Anna Pollatou» (IATA: EFL, ICAO: LGKF) er en lufthavn på øya Kefallinia i Det joniske hav i Hellas.

Flyplassen ble åpnet i 1971 for å betjene den tidligere kommunen Leivathos med bedre transportforbindelser. Kefallinia er nå bare en enkelt kommune. En ny rullebane og dagens terminalbygning ble bygget på 1980-tallet.

Lufthavnen har i sommersesongen betydelig charterflytrafikk til Nord-Europa og Skandinavia.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Hellas
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Kefallinia internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 08:59:49 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.