Kárpathos lufthavn - nowiki.org

Kárpathos lufthavnKárpathos lufthavn
Κρατικός Αερολιμένας Καρπάθου
Karpathos Island National Airport
IATA: AOK – ICAO: LGKP
Basisdata
FlyplasstypeSivil
Betjener Kárpathos, Hellas
Åpnet1970
Høyde20 m / 66 ft
35°25′14″N 27°8′48″Ø, 35°25′0″N 27°9′0″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
12/30 2 399 7 871 Asfalt
Nettside
www.greek-airports.gr/karpat.htm

Karpathos lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Kárpathos lufthavn (IATA: AOK, ICAO: LGKP) er en lufthavn på øya Kárpathos i Hellas. Lufthavnen ble tatt i bruk i 1970, og har betydelig trafikk til Nord-Europa og Skandinavia i turistsesongen fra april til oktober.
Kategorier: Flyplasser i Hellas
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Kárpathos lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 09:03:41 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.