Josef MisoJosef Miso
Født18. oktober 1973[1] (47 år)
Trnava
Beskjeftigelse Fotballspiller
Nasjonalitet Slovakia
Høyde188 centimeter
PosisjonAngrepsspiller

Josef Miso (født 18. oktober 1973) er en slovakisk fotballspiller. Han spilte for Sandefjord i vårsesongen 2006,[2] men fant seg ikke til rette i Norge og returnere tilbake til Costa Rica. Miso har spilt ti år i Costa Rica, og ble toppscorer i sesongen 1996/1997. Han kom fra klubben Club Sport Herediano foran 2006-sesongen, der han dannet spisspar sammen med ikke ukjente Paulo Wanchope.

Referanser


  1. ^ Base de Datos del Futbol Argentino, oppført som JOSEF MISO, BDFA player ID 43797
  2. ^ «Josef Miso» . altomfotball.no. Besøkt 6. februar 2016. 

Eksterne lenker

Kategorier: Fødsler i 1973 | Slovakiske fotballspillere | Fotballspillere for FC Spartak Trnava | Fotballspillere for CS Herediano | Fotballspillere for Sandefjord Fotball | Personer fra Trnava


Dato: 16.01.2021 10:28:16 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.