José Martí internasjonale lufthavn - nowiki.org

José Martí internasjonale lufthavnJosé Martí internasjonale lufthavn
Aeropuerto Internacional José Martí
IATA: HAV – ICAO: MUHA
Basisdata
FlyplasstypeMilitær og sivil
OperatørEmpresa Cubana de Aeropuertos y Servicios Aeronáuticos
BetjenerHavanna, Cuba
BeliggenhetBoyeros
Høyde64 m / 210 ft
22°59′20″N 82°24′32″V
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
06/24 4 000 13 123 Asfalt
Statistikk (2008)
Passasjerer 4 067 980
Nettside
http://havana.airportcuba.net/

José Martí internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

José Martí internasjonale lufthavn (spansk:Aeropuerto Internacional José Martí) (IATA: HAV, ICAO: MUHA) er en internasjonal lufthavn i Havanna. Det er Cubas hovedflyplass og tar det meste av den internasjonale flytrafikken på Cuba, inkludert såkalte «Spesial Authority Charters» til og fra USA. Lufthavnen ligger i kommunen Boyeros.

Lufthavnen er oppkalt etter den cubanske patrioten og dikteren José Martí.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser på Cuba
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/José Martí internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 08:54:09 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.