Johannes Paulus II lufthavn Kraków-Balice - nowiki.org

Johannes Paulus II lufthavn Kraków-BaliceJohannes Paulus II lufthavn Kraków-Balice
Międzynarodowy Port Lotniczy im. Jana Pawła II Kraków-Balice
IATA: KRK – ICAO: EPKK
Basisdata
FlyplasstypeSivil - Militær
OperatørGTL
BetjenerKraków, Polen
Høyde241 m / 791 ft
50°4′40″N 19°47′5″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
07/25 2 550 8 366 Betong
Nettside
lotnisko-balice.pl/

Johannes Paulus II lufthavn Kraków-Balice

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Johannes Paulus II lufthavn Kraków-Balice (polsk: Międzynarodowy Port Lotniczy im. Jana Pawła II Kraków-Balice) (IATA: KRK, ICAO: EPKK) er en internasjonal flyplass som betjener Kraków i Polen. Flyplassen ligger i byen Balice, 11 km vest for Kraków.

Innhold

Historie


I perioden mellom 1923 og gikk passasjerflyvniger til og fra Kraków fra Kraków-Rakowice-Czyżyny lufthavn. Denne flyplassen ble nedlagt i 1963 for så å bli delvis gjenåpnet i 2005 som luftfartsmuseum. I året 1964 tok man i bruk deler av den da militære lufthavnen i Balice, som sivil lufthavn.

Selskaper og destinasjoner


International Terminal 1

Innenriks Terminal 2

Transport


Det finnes en rekke transportmidler man kan benytte for å komme seg til flyplassen. En av dem er Balice Ekspres som pendler mellom jernbanestasjonen i Byens sentrum og flyplassen. Balice Ekspres stanser 250 meter unna Terminal 1. Turen tar ca. 17 minutter.

I tillegg kan man ta buss nr 292, 208 og 902.

Bestemmer man seg for å kjøre bil, tar turen omtrent 20-30 minutter.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Polen | Kraków
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Johannes Paulus II lufthavn Kraków-Balice (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 10:32:10 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.