Jamaica (New York)Jamaica
Land USA
FylkeQueens
ByNew York
StatusBydel
Areal6 915 268 kvadratmeter
Befolkning217 000 (2010)
Bef.tetthet0,03 innb./kvadratmeter

Jamaica

Jamaica er et nabolag i Queens i New York City i USA. Det begynte som en engelsk småby i det som da var den nederlandske kolonien Ny-Nederland i 1656.

Jamaica har overveiende afro-amerikansk befolkning og dessuten mange innvandrere fra Vestindia, Puerto Rico og arabere fra land i Midtøsten.

Navnet Jamaica kommer ikke fra øystaten Jamaica, selv om det er mange derfra som bor i dette nabolaget. Engelskmennene gav byen navn etter en lokal indianerstamme ved navn «Jameco».
Kategorier: Queens


Dato: 18.01.2021 09:08:17 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.