JSTORJSTOR (forkortelse for Journal Storage) er en amerikansk database for vitenskapelige tidsskrifter, særlig innen humanistiske fag og samfunnsvitenskaper. Databasen drives av en allmennyttig organisasjon, men er en betalingstjeneste. JSTOR ble etablert av Andrew W. Mellon Foundation i 1995 og gjør det mulig å søke i digitaliserte utgaver av flere hundre kjente tidsskrifter tilbake til 1665.

Eksterne lenker

Kategorier: Digitale bibliotek | Etableringer i 1995 | Ideelle organisasjoner


Dato: 23.01.2021 12:47:50 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.