IldsjelenHarmoni - Ildsjelen divination er et norsk tidsskrift med fokus på åndelighet, ny bevissthet og alternativ livspraksis.

Bladet tar opp tema som: holistisk livssyn, oversanselige opplevelser, mystiske erfaringer, kanaliseringer, selvutvikling, alternativ bevissthet, helse og kunst.

Redaktør og skribent er Per Henrik Gullfoss. Webredaktør og tidligere daglig leder er Henning Jon Grini. Layoutansvarlig er Briana Holberg.

Ildsjelen(endret til Harmoni i 2015) startet i 1998 som nyhetsbrev for Alternativt Forum Arendal. Første landsdekkende trykte magasin kom i 2002. Per 2007 utkommer det 6 ganger i året, og selges som abonnement og i løssalg.

Eksterne lenker

Kategorier: New age | Esoterisme | Nyreligiøsitet | Norske tidsskrifter | Publikasjoner etablert i 2002


Dato: 17.01.2021 06:12:12 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.