Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn - nowiki.org

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavnIbrahim Nasir internasjonale lufthavn
އިބްރާހިމް ނާސިރު ބައިނަލްއަޤުވާމީ ވައިގެ ބަނދަރު
IATA: MLE – ICAO: VRMM
Basisdata
FlyplasstypePublic
EierMyndighetene på Maldivene
OperatørMaldives Airports Company Limited (MACL)[1]
BetjenerMalé
BeliggenhetHulhulé, Malé
Høyde2 m / 6 ft
4°11′31″N 73°31′45″Ø
Nettside
macl.aero

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn
Kilder: DAFIF,[2][3] ICAO[4]

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn (IATA: MLE, ICAO: VRMM), (Mal:Lang-dv), også kjent som Malé internasjonale lufthavn, tidligere kjent som Hulhulé lufthavn, er den internasjonale flyplassen på Maldivene. Flyplassen er lokalisert på Hulhulé Island på den nordlige delen av Malé Atoll, i nærheten av hovedstadsøyen Malé. I dag har flyplassen gode forbindelser til en rekke store flyplasser verden rundt, og fungerer hovedsakelig som inngangsport for turister som skal til Maldivene. Flyplassen er administrert finansielt og administrativt av en uavhengig enhet kjent som Maldives Airports Company Limited (MACL).

Referanser


  1. ^ «There will be major changes to MACL: Nazim» . Haveeru Daily. 8. desember 2012. Arkivert fra originalen 31. juli 2013. Besøkt 05.09.2015. 
  2. ^ Airport information for VRMM from DAFIF (effective October 2006)
  3. ^ Mal:GCM
  4. ^ [1] from ICAO (effective June 2014)

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser på Maldivene
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 06:44:51 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.