ISO 3166-2:TJUtdypende artikkel: ISO 3166-2

ISO 3166-2:TJ er Tadsjikistans del av ISO 3166-2, som er del av ISO 3166-standarden utgitt av International Orginazation for Standardization (ISO), som definerer koder for navna til hovedinndelingene (f.eks. delstater eller fylker) av alle land med kode i ISO 3166-1.

For Tadsjikistan er det definert koder for én autonom provins og to provinser.

Hver kode består av to deler, atskilt av en bindestrek. Første del er TJ, ISO 3166-1 alfa-2-koden for Tadsjikistan. Andre del er to bokstaver.

Innhold

Nåværende koder


Kode Navn Kategori
TJ-GB Gorno-Badakhsjan autonom provins
TJ-KT Khatlon provins
TJ-SU Sughd provins

Endringer


Følgende endringer i Tadsjikistans oppslag har blitt kunngjort i nyhetsbrev fra ISO 3166/MA siden ISO 3166-2 først ble utgitt i 1998:

Nyhetsbrev Dato Endringsbeskrivelse Endring
Nyhetsbrev I-4 2002-12-10 Endring av ett provinsnavn. Sletting av én provins Inndelinger sletta:
TJ-KR Karategin
Koder:
TJ-LN Leninabad → TJ-SU Sughd

Se også


Eksterne lenker

Kategorier: ISO 3166 | Tadsjikistans provinser


Dato: 17.01.2021 06:05:09 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.