Hurghada internasjonale lufthavn - nowiki.org

Hurghada internasjonale lufthavnHurghada internasjonale lufthavn
مطار الغردقة الدولي
IATA: HRG – ICAO: HEGN
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørStaten
BetjenerHurghada, Egypt
Høyde16 m / 52 ft
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
16/34 4 000 13 124 Asfalt
Statistikk (2007)
Passasjerer 5 947 616

Hurghada internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Hurghada internasjonale lufthavn (IATA: HRGICAO: HEGN) er en internasjonal flyplass i Hurghada, Egypt.

I 2007 betjente flyplassen 5 947 616 passasjerer (23,0% vekst fra 2006)[trenger oppdatering].

Selskaper og ruter


Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Egypt
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Hurghada internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 07:46:09 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.