HsinchuHsinchu By 新竹市

Land Republikken Kina (Taiwan)
StatusProvinsielle By
Grunnlagt1982
TidssoneUTC+8
Postnummer300
Areal104,15 km²
Befolkning416 191 (2011)
Bef.tetthet3 996,07 innb./km²
Høyde over havet9 meter
NettsideNettside
Posisjonskart
Hsinchu (Taiwan)

Hsinchu

Hsinchu By (kinesisk: 新竹市) er en taiwansk by på øya Taiwan (Formosa) i Republikken Kina. Befolkningen innen bygrensene anslås (2011) til 416 191.

I byen ligger Hsinchu Science and Industrial Park (kinesisk: 新竹科學工業園區), som er et industriområde som ble etablert 15. desember 1980. Parken er nå en av verdens mest vesentlige områder for halvlederproduksjon.

Innhold

Samfunn


Administrative enheter

Hsinchu By består av tre bydistrikter (區):

Vennskapsbyer

Hsinchu By har 9 vennskapsbyer[1]:

Utdanning


Universitet og høgskoler

Referanser


Eksterne lenker

Kategorier: Byer i Republikken Kina (Taiwan)


Dato: 16.01.2021 02:15:40 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.