Hsieh Su-weiHsieh Su-wei
Født4. januar 1986[1] (35 år)
Kaohsiung[1]
Søsken Hsieh Cheng-peng, Hsieh Yu-chieh
Utdannet ved The National Changhua University of Education
Beskjeftigelse Tennisspiller (2001–)[1]
Nasjonalitet Republikken Kina
SportTennis
Aktiv2001
Høyde169 centimeter
Klubb(er)Chinese Taipei Fed Cup team (2003–)

Hsieh Su-Wei (født 4. januar 1986 i TaipehTaiwan) er en profesjonell tennisspiller.

Grand Slam-titler


Referanser


  1. ^ a b c Women's Tennis Associations nettsider

Eksterne lenker

Kategorier: Fødsler i 1986 | Taiwanske tennisspillere | Deltakere for Taiwan under Sommer-OL 2012 | Tennisspillere under Sommer-OL 2012 | Personer fra Taipei


Dato: 18.01.2021 08:52:27 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.