Heraklion internasjonale lufthavn - nowiki.org

Heraklion internasjonale lufthavnHeraklion internasjonale lufthavn
"Níkos Kazantzákis»
Κρατικός Αερολιμένας Ηρακλείου
«Νίκος Καζαντζάκης»

(Iráklio internasjonale lufthavn
«Níkos Kazantzákis»)
IATA: HER – ICAO: LGIR
Basisdata
FlyplasstypeSivil
Betjener Kreta, Hellas
Åpnet1937
Høyde39 m / 128 ft
35°20′23″N 25°10′49″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
09/27 2 680 8 793 Asfalt
13/31 1 574 5 164 Asfalt
Statistikk (2014)
Passasjerer 6 092 054
Nettside
www.heraklionairport.net/

Heraklion internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Heraklion internasjonale lufthavn, Níkos Kazantzákis (IATA: HER, ICAO: LGIR) er den største lufthavnen på Kreta, og den nest største i Hellas. Det aller meste av flytrafikken er konsentrert til sommerhalvåret. Flyplassen ligger om lag fem kilometer øst for sentrum av Iráklio (Heraklion), i nærheten av Néa Alikarnassós kommune.

Flyplassen er kalt opp etter den greske forfatteren og filosofen Níkos Kazantzákis.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Hellas | Kreta | Flyplasser åpnet i 1939 | 1930-årene i Hellas
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Heraklion internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 08:51:06 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.