Harvard Law SchoolHarvard Law School
Grunnlagt1837
TypeJuridisk fakultet
Beliggenhet Cambridge
Studenter1 990
MedlemskapHarvard University
Nettstedhls.harvard.edu

Harvard Law School

Harvard Law School er det juridiske fakultetet ved Harvard University. Det ble etablert i 1817 og er dermed USAs nest eldste juridiske fakultet. Skolen regnes av de fleste som et av landets beste juridiske fakultet, kun etter Yale Law School[1]. Fakultetet har videre verdens største juridiske bibliotek. Det er ca. 2 000 studenter og nærmere 150 ansatte ved fakultetet. Dekanen ved skolen er John F. Manning.

Referanser


  1. ^ U.S.News & World Report. «Best Law Schools» . U.S.News & World Report. Besøkt 05.09.2019. 

Eksterne lenker

Kategorier: Harvard University | Juridiske fakulteter i USA | Utdanningsinstitusjoner etablert i 1817 | Rettsvitenskap i 1817


Dato: 18.01.2021 08:32:18 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.