Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn - nowiki.org

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavnHangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn
IATA: HGHICAO: ZSHC
Basisdata
BetjenerHangzhou
BeliggenhetXiaoshan
30°13′46″N 120°26′4″Ø
Nettside
http://www.hzairport.com/

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn (HGH / ZSHC) er den viktigste lufthavn ved Hangzhou, hovedstad for provinsen Zhejiang i Folkerepublikken Kina.Den ligger ved elven Qiantangs søndre bredd i bydistriktet Xiaoshan og er 27 km øst for sentrum i Hangzhou.

Hangzhou er fokusby for Air China, China Southern Airlines og Xiamen Airlines.

Flyplassen ble bygd i etapper. Første fase begynte i juli July 1997, og var avsluttet med åpningen for flytrafikk den 30. desember 2000. Den erstattet den gamle Hangzhou Jianqiao lufthavn. I mars 2004 ble lufthavnen offisielt en internasjonal lufthavn etter at immigrasjons- og tollfasilitetene var klare. En rullebane nr 2 er under bygging.

Eksterne lenker

Kategorier: Byggverk i Hangzhou | Flyplasser i Kina
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Hangzhou Xiaoshan internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 08:29:49 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.