Hainan Airlines - nowiki.org

Hainan AirlinesHainan Airlines
Org.formAksjeselskap
Etablert1989 i Haikou
MorselskapGrand China Air
Datterselskap(er) Aigle Azur, Hong Kong Airlines, Suparna Airlines, Beijing Capital Airlines, Urumqi Air
HovedkontorHaikou
LandKina
Nettstedhttps://www.hainanairlines.com/

Hainan Airlines Company Limited (HNA) (SSE 600221, kinesisk: 海南航空公司; pinyin: Hǎinán Hángkōng Gōngsī) er et flyselskap med hovedkvarter i Haikou i øyprovinsen Hainan i Folkerepublikken Kina. Det er det største privateide lufttransportselskapet i landet, og det fjerde største i det hele tatt i Kina målt etter flyflåtens størrelse. Det betjener ruteflydestinasjoner både innenlands og utenlands, og har også en stor chartertjeneste.

Hovedbasen er Haikou Meilan internasjonale lufthavn[1], men rutenettet har også knutepunkter på Beijing hovedstadslufthavn, Xi'an Xianyang internasjonale lufthavn, Taiyuan Wusu lufthavn og Ürümqi Diwopu internasjonale lufthavn.

Den 30. november 2007 ble de fire HNA-eide flyselskapene – Hainan Airlines, Shanxi Airlines, Chang'an Airlines og China Xinhua Airlines, sammenslått til Grand China Air (大新華航空).

Referanser


  1. ^ «Directory: World Airlines», Flight International: s. 89, 2007-04-03 

Eksterne lenker

Kategorier: Hainan | Kinesiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1989
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Hainan Airlines (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 07:39:39 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.