GozoGozo
Geografi
PlasseringMiddelhavet
ØygruppeDe maltesiske øyer
Administrasjon
Malta

Gozo er en øy i Middelhavet tilhørende Republikken Malta. Øya er 14 km lang og 7 km bred. Gozo er en del av de maltesiske øyer.

Folketellingen i 2011 viste et innbyggertall på 31 375 (med Comino).[1] Øya består av 16 landsbyer og hovedstaden Victoria.

Ordet Gozo betyr glede.

Referanser


  1. ^ Census of Population and Housing 2011. Volume 1: Population , National Statistics Office, 2014, s. 3.

Eksterne lenker


Denne Maltarelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Øyer på Malta


Dato: 15.01.2021 09:13:08 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.