George Washington UniversityGeorge Washington University
Grunnlagt1821
Typeprivat
Beliggenhet Washington, DC]
Studenter24 530 (2006)
Ansatte2 060 (2006)
Nettstedwww.gwu.edu

George Washington University

George Washington University er et privat universitet i Washington, D.C., grunnlagt i 1821 som Columbian College. Det ble grunnlagt med utgangspunkt i et initiativ fra president George Washington for å gi ungdom i USA kunnskap om politisk ledelse og administrasjon i kombinasjon med akademisk trening.

Det faglige hovedfokus er på statsvitenskap og internasjonale studier, foruten jus og økonomi. Skolepengene (2006) utgjør US$ 39 240, som er høyt i amerikansk sammenheng. Det tildeles alle gradsnivåer inklusive doktorgrad (Ph.D).

Mount Vernon campus ble etablert i 1998.

GWU har følgende ni skoler:

Eksterne lenker

Kategorier: Universiteter i Washington, D.C. | Utdanningsinstitusjoner etablert i 1821 | 1821 i USA


Dato: 17.01.2021 02:19:06 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.