George London (landskapsarkitekt)George London
Fødtca. 1640[1]
Død1714[2]
Beskjeftigelse Landskapsarkitekt, forretningsdrivende, garden designer[3]
Nasjonalitet Kongeriket Storbritannia

George London (født ca. 1638, død 1714) var en britisk gartner og landskapsarkitekt. Han tilhørte barokkstilen, og jobbet bl.a. på hageanleggene til Hampton Court, Melbourne Hall og Wimpole Hall.

Fra 1681 begynte han å jobbe sammen Henry Wise i planteskolen Brompton Nursery.

Hans fødselsdato er ikke sikker, men trolig ca. 1638.[trenger referanse]

Referanser


  1. ^ www.gardenvisit.com
  2. ^ Six Degrees of Francis Bacon ID 10007579 , besøkt 9. oktober 2017
  3. ^ www.nationaltrust.org.uk

Kategorier: Fødsler i 1640 | Dødsfall i 1714 | Landskapsarkitekter | Britiske gartnere | Engelskmenn | Arkitektur i Storbritannia


Dato: 17.01.2021 01:37:51 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.