Garuda Indonesia - nowiki.org

Garuda IndonesiaGaruda Indonesia
IATA: GA – ICAO: GIA
KallesignalINDONESIA
Grunnlagt26. januar 1949
HovedflyplasserSoekarno-Hatta internasjonale flyplass
Ngurah Rai internasjonale lufthavn
Sultan Hasanuddin internasjonale lufthavn
Kuala Namu internasjonale lufthavn
Juanda internasjonale lufthavn
AllianseSkyTeam
Antall fly50
Destinasjoner43
Hovedkontor Jakarta, Indonesia
NøkkelpersonerEmirsyah Satar (direktør)
Nettsidehttp://www.garuda-indonesia.com/

Garuda Indonesia er Indonesias nasjonale flyselskap, oppkalt etter den mytiske Garuda-fuglen. Flyselskapet har hovedsete i Jakarta på Soekarno-Hatta internasjonale lufthavn, og har baser på Ngurah Rai internasjonale lufthavn (Bali), Sultan Hasanuddin internasjonale lufthavn (Makassar), Kuala Namu internasjonale lufthavn (Medan) og Juanda internasjonale lufthavn (Surabaya). De flyr primært til destinasjoner i Sørøst- og Øst-Asia, Midtøsten og Australia. Garuda Indonesia er heleid av staten, og hadde per mars 2007 6 285 ansatte. Selskapet ble 5. mars 2014 medlem av SkyTeam.

I januar 2020 rangerte OAG Garuda Indonesia som det mest punktlige flyselskapet i verden.[1]

Referanser


  1. ^ Worldwide, OAG Aviation. «Punctuality League 2020 Report» . www.oag.com (engelsk). Besøkt 12. januar 2020. 

Eksterne lenker

Kategorier: Skyteam Alliance | Indonesiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1949


Dato: 23.08.2020 07:17:28 CEST

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.