Fuerteventura lufthavn - nowiki.org

Fuerteventura lufthavnFuerteventura lufthavn
Aeropuerto de Fuerteventura
IATA: FUE – ICAO: GCFV
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørAena
BetjenerFuerteventura, Kanariøyene
Åpnet14. sep. 1969
Høyde23 m / 75 ft
28°27′10″N 13°51′50″V
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
01/19 2 400 7 874 Asfalt
Statistikk (2007)
Passasjerer 4 629 877
Flybevegelser 44 870
Nettside
www.aena.es/

Fuerteventura lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Fuerteventura lufthavn (IATA: FUEICAO: GCFV) betjener kanariøya Fuerteventura og ligger utenfor Puerto del Rosario.

Ruter


Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser på Kanariøyene | Fuerteventura | Flyplasser åpnet i 1969 | 1969 i Spania
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Fuerteventura lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 09:41:55 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.