Flyselskap - nowiki.org

FlyselskapEt flyselskap er et sivilt luftfartsforetak som transporterer personer og/eller gods i fly mot vederlag/betaling. Offisielt heter dette ervervsmessig luftfart med fly. Flyselskaper leier eller eier sine fly som de bruker til å tilby disse tjenestene, og de kan danne partnerskap eller allianser med andre flyselskap for å dra felles nytte av samarbeidet.

Industrioversikt


Flyselskaper varierer i størrelse fra de som har ett fly, til store internasjonale selskaper som har hundrevis av fly. Tjenestene som tilbys av flyselskaper kan kategoriseres som transkontinentale, intrakontinentale, regionale eller innenriks, og de kan operere som faste ruter eller charterflyvninger.


Denne luftfartrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Flyselskaper


Dato: 16.01.2021 10:52:47 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.