Flight International - nowiki.org

Flight InternationalFlight International (eller kun Flight) er globalt ukentlig tidsskrift om fly og luftsport som produseres i Storbritannia. Det ble grunnlagt i 1909 under det mer omstendelige navnet «A Journal devoted to the Interests, Practice, and Progress of Aerial Locomotion and Transport»,[1] og er det eldste uavbrutte tidsskrift i verden om nyheter om fly og luftsport.[2][3] Med journalister og bidragsytere verden over gir bladet et global dekning av flyproduksjon og luftsport innenfor flytransport, flyselskap, forsvar, og romfart. Magasinet har sine kjente tekniske illustrasjoner med tverrsnitt av fly, prøveflyvninger med nye fly og analyser.[4]

Referanser


  1. ^ «Reproduksjon av det første omslaget» , Flight, 96 (3163), s. 51. 23. oktober 1969.
  2. ^ «Flight International Offers Free Magazines to Aviation Week Readers» , redOrbit. 28. august 2006
  3. ^ «Flight International Magazine Unveils New Look at Paris Air Show» , Free Online Library. 18. juni 2007
  4. ^ «Flight International» Arkivert 31. juli 2011 hos Wayback Machine., Reed Business Information.

Eksterne lenker

Kategorier: Engelske tidsskrifter | Luftfartstidsskrifter | Publikasjoner etablert i 1909 | 1909 i England


Dato: 19.01.2021 10:39:16 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.