Findel lufthavn - nowiki.org

Findel lufthavnFindel lufthavn
Fluchhafe Findel
IATA: LUX – ICAO: ELLX
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørLuxembourg Airport Authority
BetjenerLuxembourg
Høyde376 m / 1 234 ft
49°37′24″N 6°12′16″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
06/24 4 000 13 123 Asfalt/Betong
Statistikk (2006)
Passasjerer 1 613 473
Flybevegelser 87 728
Frakt 752 326
Nettside
www.aeroport.public.lu/

Findel lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Luxembourg-Findel lufthavn (IATA: LUX, ICAO: ELLX) ligger 6 km utenfor Luxembourg by i Luxembourg og er landets hovedflyplass.

Luxair, Luxembourgs største flyselskap og Cargolux har base på flyplassen.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Luxembourg
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Findel lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 11:09:38 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.