Federal Law Enforcement Training Centers


(Omdirigert fra Federal_Law_Enforcement_Training_Center)


Federal Law Enforcement Training Centers
FLETC
VirkeområdeUSA
Etablert1970
Budsjett242 mill. dollar (2017)
Ansatte1 068
Nettsidehttp://www.fletc.gov/

Federal Law Enforcement Training Centers (FLETC) er et nasjonalt treningssenter for amerikanske føderale myndigheter. Senteret ligger i Glynn County i Georgia, men har avdelinger i Eddy County i New Mexico og Charleston i Sør-Carolina. FLETC ble opprettet i 1970 og er underlagt Sikkerhetsdepartementet. Omkring en tredel av instruktørene er permanent tilsatt ved FLETC, mens resten er føderale tjenestemenn og spesialagenter som hospiterer eller har trukket seg fra feltarbeid.

Eksterne lenker

Kategorier: Sikkerhetsdepartementet (USA) | Utdanning i USA


Dato: 17.01.2021 05:40:26 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.