Eurowings - nowiki.org

EurowingsEurowings
IATA: EW – ICAO: EWG
KallesignalEUROWINGS
Grunnlagt1992
HovedflyplasserDüsseldorf internasjonale lufthavn, Flughafen Nürnberg, München lufthavn «Franz Josef Strauß», Flughafen Hannover-Langenhagen
Antall fly35
Destinasjoner38
MorselskapLufthansa
HovedkontorDortmund i Tyskland
NøkkelpersonerFriedrich Wilhelm Weitholz
Nettsidehttp://www.eurowings.de

Eurowings er et flyselskap basert i Dortmund i Tyskland. Det er et regionalt flyselskap for både innenriks- og utenrikstransport i Europa. Selskapet ble etablert i 1993 og startet sin virksomhet den 1. januar 1994.

Eurowings ble eiet av Lufthansa med 49%, Dr Albrecht Knauf (50,02%) og øvrige 0,08% frem til årsskiftet 2009. Fra januar 2009 stod Lufthansa som eneste eier av selskapet. Eurowings har Dortmund lufthavn som hovedflyplass, men har huber ved Düsseldorf internasjonale lufthavn, Flughafen Nürnberg, München lufthavn «Franz Josef Strauß» og Flughafen Hannover-Langenhagen.

Destinasjoner


Eurowings flyr til følgende destinasjoner:

Flåte


Eurowings flåte består for øyeblikket (januar 2009) av i alt 35 fly:

Eurowings
Flytype Antall fly
BAe 146-200 5
BAe 146-300 10
Bombardier CRJ200LR 18
Bombardier CRJ700 2
Bombardier CRJ900 10

Eksterne lenker

Kategorier: Tyske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1992 | Star Alliance | Lufthansa
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Eurowings (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 07:38:29 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.