ErftstadtErftstadt

Land Tyskland
Delstat Nordrhein-Westfalen
DistriktKöln
TidssoneUTC+01:00, UTC+2:00
Postnummer50374
Retningsnummer02235
Areal119,88 km²
Befolkning51 082 (2007)
Bef.tetthet426,11 innb./km²
Høyde over havet95 meter
NettsideNettside
Politikk
OrdførerErnst-Dieter Bösche (SPD) (1999)
Posisjonskart
Erftstadt (Tyskland)

Erftstadt

Erftstadt er en by i Tyskland i delstaten Nordrhein-Westfalen med rundt 50 000 innbyggere. Den ligger i kreisen Rhein-Erft-Kreis omtrent 20 km sørvest for Köln. Navnet på byen kommer fra elven Erft som renner gjennom byen.

Eksterne lenker

Kategorier: Byer i Nordrhein-Westfalen


Dato: 17.01.2021 06:10:26 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.