Dunn County (Nord-Dakota)Dunn County i Nord-Dakota
Statistikk
Grunnlagt1883
FylkesseteManning
Areal
- Totalt
- Land
- Vann

5 393 km²
5 204,84 km²
188,16 km²
Befolkning
- Tetthet
3 443 (2006)
0,64 innb./km²

Dunn County

Dunn County er et fylke i den amerikanske delstaten Nord-Dakota. Det ligger i de vestlige delene av staten og grenser mot Mountrail County i nord, McLean County i nordøst, Mercer County i øst, Stark County i sør, Billings County i sørvest og mot McKenzie County i nordvest.

Dunn Countys totale areal er 5 393 km² hvorav 188 km² er vann. I 2000 hadde fylket 3 600 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Manning.

Eksterne lenker

Kategorier: Fylker i Nord-Dakota | Stater og territorier etablert i 1883 | 1883 i USA


Dato: 17.01.2021 01:26:37 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.