Det folkedemokratiske partiet i TadsjikistanDet folkedemokratiske partiet i Tadsjikistan (Ҳизби халқии демократии ТоҷикистонHizbi Demokratī-Khalqīi Tojikston, forkortet HDKT) er et politisk parti i Tadsjikistan.

HDKT er det ledende partiet i Tadsjikistan, og ledes av Emomalii Rahmon, Tadsjikistans nåværende president. Ved det siste valget i 2005 fikk partiet 74 % av stemmene og 52 av 63 seter i parlamentet. Dette var en framgang fra forrige valg (2000), da partiet fikk 64,9 % av stemmene.

Hovedsetet ligger i «Enhetspalasset» i Dusjanbe.

Eksterne lenker

Kategorier: Politiske partier i Tadsjikistan


Dato: 19.01.2021 10:12:55 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.