Cordillera Administrative RegionCordillera Administrative Region (eller CAR) består av den større del av Filippinenes største fjellkjede, Cordillera Central, på øya Luzon i nordligste del av landet. Den har 1 559 500 innbyggere (2006) og et areal på 18 294 km².[trenger referanse]

Regionen omfatter de seks provinsene Abra, Apayao, Benguet, Ifugao, Kalinga og Mountain Province. Baguio City er regionshovedstad.

I regionen bor flere stammer av urbefolkning; de omtales som igorot.[trenger referanse] Blant språkene som tales her kan nevnes ilokano, kalinga og kankanai.
Kategorier: Luzon | Filippinenes regioner | Abra | Apayao | Benguet | Ifugao | Kalinga | Mountain Province


Dato: 17.01.2021 06:35:13 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.