Colin CampbellColin Campbell
Født4. november 1887
Rocester
Død25. august 1955 (67 år)
Stafford
Beskjeftigelse Landhockeyspiller
Nasjonalitet Storbritannia, Det forente kongerike Storbritannia og Irland (–1927)

Colin Campbell var en britisk landhockeyspiller som deltok i de olympiske leker 1920 i Antwerpen.

Campbell ble olympisk mester i landhockey under OL 1920 i Antwerpen. Han var med på det britiske laget som vant landhockeyturneringen. Fire lag deltok i turnering og det ble spilt en enkeltserie der alle lagene møtte hverandre en gang. Storbritannia vant foran Danmark og Belgia. Det britiske laget vant over Danmark med 5-1 og Belgia med 12-1 og siste kampen mot Frankrike vant de på walk over. Turneringen ble spilt i perioden 1. til 5. september 1920.

OL-medaljer


Eksterne lenker

Kategorier: Fødsler i 1887 | Dødsfall i 1955 | Britiske landhockeyspillere | Olympiske mestere for Storbritannia | Medaljevinnere under Sommer-OL 1920 | Deltakere for Storbritannia under Sommer-OL 1920 | Landhockeyspillere under Sommer-OL 1920


Dato: 17.01.2021 02:28:11 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.