Kvadratcentimeter - nowiki.org

Kvadratcentimeter


(Omdirigert fra Cm²)


Kvadratcentimeter er en avledet SI-enhet for måling av areal. Symbolet for kvadratcentimeter er cm².

Kvadratcentimeter er en enhet som brukes for å angi størrelsen av mindre flater. Betegnelsen kan være hensiktsmessig i forbindelse med registrering av hårtetthet i pels/hud. Innen idrett oppgis størrelser for lovlige sponsormerker i kvadratcentimeter.

1 cm² er lik:

Og motsatt

Kategorier: Multipler av SI-enheter | Flateenheter


Dato: 17.01.2021 05:46:11 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.