Chris DiMarcoChris DiMarco
FødtChristian Dean DiMarco
23. august 1968 (52 år)
Huntington
Utdannet ved University of Florida, Lake Brantley High School
Beskjeftigelse Golfspiller
Nasjonalitet USA
SportGolf
Klubb(er)Florida Gators men's golf

Chris DiMarco (født 23. august 1968 i New York) er en amerikansk profesjonell golfspiller. Han spiller på PGA-touren og Europatouren.

DiMarco ble profesjonell golfspiller i 1990, og har brukt forholdsvis lang tid på å bygge opp karrieren. Han ble medlem av PGA-touren i 1994, men har ikke alltid vært i stand til å beholde medlemskapet. Han tok sin første seier som profesjonell på Nike Tour i 1997. Etter hvert som han ble eldre, ble også spillet hans bedre. Han vant sin første turnering på PGA-touren i SEI Pennsylvania Classic i 2001. Flere seire fulgte i Buick Challenge i 2001 og Phoenix Open (nå FBR Open) i 2002. Ved utgangen av 2004 hadde han vært blant de 20 beste på PGA-tourens pengeliste i fem sesonger i strekk. I januar 2006 fikk han sin første seier på Europatouren, da han vant Abu Dhabi Golf Championship.

DiMarco var med på de amerikanske lagene i Presidents Cup i 2003 og 2005, og Ryder Cup i 2004 og 2006.

Eksterne lenker


´´ Golf: Hovedartikkel · Portal · KategoriKategorier: Fødsler i 1968 | Golfspillere fra USA | Personer fra USA av italiensk opphav


Dato: 16.01.2021 03:37:27 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.