Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn - nowiki.org

Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavnChengdu Shuangliu internasjonale lufthavn
IATA: CTUICAO: ZUUU
Basisdata
BetjenerChengdu
BeliggenhetShuangliu
30°34′48″N 103°56′54″Ø
Nettside
http://www.cdairport.com

Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn (IATA: CTUICAO: ZUUU) (kinesisk: 成都双流国际机场, pinyin: Chéngdū Shuāngliú Guójì Jīchǎng) er hovedflyplassen for millionbyen Chengdu i provinsen Sichuan i Folkerepublikken Kina: Den ligger 16 km sørvest for byens sentrum, i bydistriktet Shuangliu. Den er en av Kinas travleste lufthavner.

Den ble opprinnelig anlagt som Shuangguisi lufthavn i 1938, som militær lufthavn.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Kina | Chengdu | Etableringer i 1938
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 08:10:33 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.