Central LuzonCentral Luzon er den region på Filippinene som omfatter det største sammenhengende flate jordbruksområdet både i landsdelen Luzon og i hele landet. Dette området står for den største delen av landets risproduksjon. Dette gjelder også etter at områder i tre provinser nær Pinatubo ble dekket av lavaslam (lahar) og aske etter denne vulkanens utbrudd i 1991.

Provinsene i regionen er Aurora, Bataan, Bulacan, Nueva Ecija, Pampanga, Tarlac og Zambales.

Det er tolv kommuner med bystatus i regionen:

San Fernando City er regionens hovedsete.
Kategorier: Filippinenes regioner


Dato: 16.01.2021 01:56:46 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.