Bureau of Ocean Energy ManagementBureau of Ocean Energy Management
BOEM
Typeforvaltningsorgan
VirkeområdeUSA
Etablert1. oktober 2011; 9 år siden
HovedkontorWashington, DC
Nettsidehttp://www.boem.gov/

Bureau of Ocean Energy Management (BOEM) er en amerikansk føderal etat i Innenriksdepartementet som ble opprettet 1. oktober 2011 gjennom en oppdeling av Bureau of Ocean Energy Management, Regulation and Enforcement i kjølvannet av Deepwater Horizon-utblåsningen. BOEM har ansvar for forvaltningen av landets oljeindustri, i særdeleshet oppstrømsaktivitetkontinentalsokkelen. Etaten har hovedkontor i Washington, DC og er organisert i tre regioner: Alaska, Stillehavet og Mexicogulfen.

Eksterne lenker

Kategorier: Innenriksdepartementet (USA) | Petroleumsvirksomhet | Etableringer i 2011


Dato: 17.01.2021 10:15:26 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.