Bureau of Land ManagementBureau of Land Management
Offisielt navnBureau of Land Management
Stiftet1946[1]
LandUSA
HovedkontorWashington, DC
AnsatteCa. 10 000[2]
Nettstedwww.blm.gov

Bureau of Land Management (BLM) er en amerikansk føderal etat i Innenriksdepartementet som forvalter føderale landområder. Etatens eiendommer omfatter 1 060 000 km², eller en åttedel av USAs landmasse. Brorparten av eiendommene ligger i vestlige delstater.

Referanser


Eksterne lenker


Denne artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull. Du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide eller endre den.Kategorier: Innenriksdepartementet (USA) | Etableringer i 1946


Dato: 16.01.2021 05:04:09 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.