Brockhaus EnzyklopädieBrockhaus Enzyklopädie er en generell encyklopedistandardtysk utgitt av forlaget Bibliographisches Institut & F. A. Brockhaus. Encyklopediens forgjenger var Conversations-Lexicon som ble utgitt mellom 1796 og 1800 i Leipzig. Friedrich Arnold Brockhaus, som drev et forlag i Amsterdam, kjøpte det ufullstendige verket i 1808bokmessen i Leipzig og overtok prosjektet. Brockhaus er et av de mest anerkjente leksika i verden og har vært forbilde for en rekke andre leksika i andre land. Verket utkommer fra 2005 i sin 21. utgave. Fra 15. april 2008 vil leksikonet være gratis tilgjengelig på internett.

Oversikt over utgaver


Litteratur


Eksterne lenker

Kategorier: Tyskspråklige oppslagsverk | Bøker fra 1796


Dato: 17.01.2021 03:09:35 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.